pressed flower tattoo

Over Handpoke

Handpoke houdt in dat de tattoo zonder machine wordt gezet. Deze “oude” werkwijze wordt al heel lang gebruikt en heeft zo zijn voordelen:

Snelle genezing

Het genezingsproces verloopt sneller (meestal geen korsten, jeuk of pijn) omdat de huid minder intensief beschadigd wordt.

Minder pijnlijk

Het zetten van een handpoke tattoo is (in de meeste gevallen) minder pijnlijk dan machinale tattoos.

Minder vervaging

In veel gevallen vervagen handpoke tattoos minder in verloop van tijd. Vooral op bepaalde plekken op de huid, zoals handen/vingers.

Ontspannen sessie

Je kan een ontspannen sessie verwachten. Zo is er bijvoorbeeld geen vibratie/geluid van een Machine. Dit geeft voor veel mensen rust tijdens de sessie.

Hoe werkt het?

Handpoke houdt in dat je ZONDER gebruik van een tattoomachine een tattoo zet. De naald die normaal gesproken in een tattoomachine gaat wordt handmatig gebruikt.

handpoke fine line noord brabant

Zelfde resultaat

Een handpoke tattoo geeft hetzelfde resultaat als een machinale tattoo. De inkt wordt in de zelfde huidlaag geprikt en blijft net zo lang zitten. Het is enkel een andere methode.

stick and poke tattoo breda

puntje voor puntje

De tattoo ontstaat door puntje voor puntje inkt in de huid te brengen. In tegenstelling tot een machinale tattoo waar het zo snel gaat dat er direct lijnen kunnen ontstaan. Handpoke is daardoor minder heftig voor je huid, omdat er minder vaak geprikt hoeft te worden.

realistische tattoo artiest

Tijdsintensief

Doordat men met handpoke de tattoo puntje voor puntje zet, is het wel tijdsintensiever. Een handpoke tattoo sessie kan daarom een stuk langer duren. Wil jij een tijdindicatie van jouw sessie, vraag dit vooral even bij mij na!

Sascha Handpoked | Privé Handpoke Tattoo Studio | Made (noord-brabant)

Neem contact op via: 

  • Whatsapp,
  • Instagram DM
  • Email. 

(Je kan mij ook via deze manieren contacteren voor een belafspraak)

Plan nu jouw GRATIS en vrijblijvende consult in OF maak direct een tattoo afspraak!

ALLEEN OP AFSPRAAK | GEEN INLOOP