Sascha de Smit Tattoo

Over Mij

Ik ben Sascha de Smit, eigenaresse en Handpoke tattoo artiest van “Sascha Handpoked”.

Handpoke

Zoals je misschien al hebt gezien is mijn specialisatie "Handpoked" / "Stick and Poke" oftewel "Machine-loze" Tattoos.

Dotwork, Realisme & Abstract

Ik hou mij vooral bezig Dotwork, Micro-realisme Tattoo's & Abstracte Tattoos. De onderwerpen die ik geweldig vind is met name natuur & botanical.

Mijn Missie

Mijn missie als eigenaresse en tattooartiest is natuurlijk om jouw idee uit te werken tot de mooiste tattoo waar jij trots op kan zijn.
-
Daarnaast is het mijn doel dat iedereen zich op zijn gemak voelt in mijn studio en tijdens de sessie. Ik heb de studio zo ingericht om zo klinisch mogelijk te werken en ondertussen rust en comfort te bieden.
-
Verwacht chille muziek, leuke gesprekjes en rustmomenten wanneer jij dit nodig hebt, onder het genot van een kopje thee of koffie!

Sascha de Smit
Hoe ben ik begonnen?

Ik heb altijd al creatieve hobby’s gehad. Tekenen, schilderen & graphic design. Ik had nooit gedacht dat ik van deze creatieve hobbies mijn werk zou kunnen maken. Maar HERE WE ARE!

Start

Ik heb mijn eerste tattoo in 2019 laten zetten. Al snel volgde de 2e, 3e... Daar begon het allemaal. Ook de interesse om ze zelf te tekenen en te tatoeëren. ​Ik begon mijn tattoo carrière officieel eind 2021.

Sascha de Smit

in de leer

Na veel, echt veel, silicone oefenhuiden te hebben versleten.. Ben ik in de Leer gegaan in een tattoos shop waar ik alles in de praktijk heb kunnen leren.

Sascha Handpoked

Mijn inner-ondernemer kwam er al snel achter dat ik mijn eigen privéstudio wilde openen. In december 2022 startte ik 'Sascha Handpoked' en ben ik te vinden in Made, Noord-Brabant.

Sascha Handpoked | Privé Handpoke Tattoo Studio | Made (noord-brabant)

Neem contact op via: 

  • Whatsapp,
  • Instagram DM
  • Email. 

(Je kan mij ook via deze manieren contacteren voor een belafspraak)

Plan nu jouw GRATIS en vrijblijvende consult in OF maak direct een tattoo afspraak!

ALLEEN OP AFSPRAAK | GEEN INLOOP